OM OSS

Ta kontakt

Om oss

Byggmester Bugge AS har mer enn 30 års erfaring innen nybygg, rehabilitering, restaurering og serviceoppdrag. Gjennom kvalitetsbevisst jobbing i flere tiår har vi bygget et solid omdømme i markedet. Med hovedbase på Heimdal påtar vi oss oppdrag over store deler av Trondheim og omegn.

Foruten egne erfarne tømrere og snekkere har vi faste samarbeidspartnere innen fag som elektro, VVS, ventilasjon, grunnarbeider, betong, murarbeider, flislegging, maling, glassfasader og blikkenslagerarbeider. Vi føler oss derfor trygge på at du vil bli fornøyd med den jobben vi gjør og det produktet du får. Byggmester Bugge AS er medlem i Trondheim Byggmesterlaug.

Som din totalentreprenør samordner vi i alle faggrupper og koordinerer hele prosessen fra start til mål. Gjennom vårt samarbeid med faste leverandører nyter vi også godt av gunstige innkjøpsavtaler, noe som selvfølgelig kommer våre kunder til gode.

Byggmester Bugge AS tar oppdrag i hele Midt-Norge, men vårt hovednedslagsfelt er Trondheim, Melhus og Orkdal.

Byggmester Bugge AS er godkjent lærebedrift. For å sikre stabil rekruttering av nye fagarbeidere, har vi til enhver tid lærlinger under utdanning. Det gjør oss bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer og kvalitetskrav med en svært kompetent stab.

Trenger du snekker til ditt nybygg eller til rehabilitering / restaurering?

Ta kontakt
Bb Om Oss